fbpx

La teva Llar connectada amb Vodafone

Necessites una llar connectada, una llar il·limitable.

Tot el cinema i les sèries en la teva llar

Necessites una llar connectada, una llar il·limitable.

És la teva Llar il·limitable?

Els nostres Packs Llar il·limitable  inclouen el millor en connectivitat (mòbil i fix), cinema i sèries i una sèrie de serveis que convertiran la teva casa en una llar intel·ligent perquè et sentis connectat, segur i tranquil.

Móbil
fibra 600Mb
TV
Super Wifi
Secure Net Family
V - Home Mini

Dades il·limitades 5G i 600Mbps de fibra per a estar connectat en tot moment a alta velocitat dins i fora de la teva llar.

Pots triar qualsevol dels Packs Llars ilimitables (amb 2, 3 i fins a 4 línies mòbils) amb dades il·limitades a velocitat màxima 5G; Aquests paquets inclouen tots línies mòbils Vodafone Il·limitada Total.

Amb la millor connexió de Fibra, amb velocitats de 600Mbps i 1Gbps (opció 1Gbps només disponible en Vodafone One llar Ilimitable 4.0; +10€/mes).
Super Wifi Et permetrà gaudir d’una cobertura total en la teva llar i una experiència Wifi estable per a tots els dispositius que tinguis connectats.
OneNumber El primer OneNumber inclòs en Llar Ilimitable 3.0 i 4.0. et permet utilitzar el teu número de telèfon i la teva tarifa en el dispositiu que més et convingui a cada moment (Smartwatch 4G, tauletes o altres mòbils i smart speaker amb Alexa) sense necessitat de tenir el mòbil a prop i sense canviar la SIM.

La Televisió mes completa i diferencial al teu abast

En els nostres Packs de Llar Ilimitable incloem una oferta de televisió completa i diferencial, amb més de 100 canals, més de 40.000 continguts sota demanda, a més de HBO España i Amazon Prime Vídeo inclosos.

Amb Vodafone t’oferim “el major agregador de cinema i sèries”, a més de complementar-ho amb altres continguts també demandats i que cobreixen totes les necessitats audiovisuals de qualsevol llar.

És igual quin paquet Llar Ilimitable contractis, l’oferta de TV és la mateixa per a tots i t’incloem el nostre descodificador 4K.

Vols que t’informem de forma personalitzada tota l’oferta i vegem de que forma pot encaixar-te?

Llevate Gratis una SmartBand.

LLamanos o te llamamos